5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder artışını getirmektedir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Bunun için de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın taliı nöbet yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna hileınması kolaylaşır ve daha çokça dokunca vermesi önlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından Yangın Kapısı itibaren sabık 3 dakikalık süre içinde olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar sadece 6 dakikalık gücük bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal allıkır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız olabilir. En bol almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi ya da temelli engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların cenahı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Report this wiki page